Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Šanghajské nudle

0.0
Šanghajské nudle

Potřebné ingredience

3 lžíce oleje 120 g kuřecích prsíček 120 g čínského zelí 4 jarní cibulky nakrájené nadrobno 2 lžíce sójové omáčky čerstvě umletý černý pepř sezamový olej 450 g vařených silných čínských nudlí(špagety) - můžeme přidat kari, worcestrovou omáčku

Postup přípravy

1. Ve woku rozehřejeme olej a přidáme kuřecí maso rozkrájené na tenké nudličky. Smažíme asi 2-3 minuty.

2. Mezitím uvaříme v osolené vodě nudle ne zcela doměkka, což trvá asi 6-8 minut. Necháme okapat v cedníku a propláchneme pod horkou vodou. Opět v cedníku necháme odkapat a oschnout.

3. K masu přidáme nakrájené čínské zelí a jarní cibulku, zalijeme sójovou omáčkou, sezamovým olejem a nakonec opepříme. Vaříme asi minutu a uvařené nudle prohazujeme, aby se neslepily. Dobře promícháme a prohřejeme. Okamžitě podáváme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie